Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Manager Resurse Umane in comuna Agigea, judetul Constanta

Publicat la 17/02/2015
18_agigea_ru-m_23-27feb15_0007

Fundatia Romtens, in parteneriat cu Euro DSM, organizeaza in comuna Agigea, judetul Constanta, cursul de formare profesionala Manager Resurse Umane. Cursul se desfasoara in perioada 23-27 februarie 2015 si se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii superioare din institutii, firme si organizatii din comuna Agigea.

La finalul cursului structurat in 9 module teoretice insotite de aplicatii practice, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. Absolventii vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Manager Resurse Umane este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Adriana ISTRATE, sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.