Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Servicii de mediere si plasare

Harta interactiva
Pentru detalii privind activitatile desfasurate in comunele din proiect, dati click pe numele acestora.
mediere2--2

Furnizarea de servicii de mediere si plasare pentru sprijinirea persoanelor inactive in procesul de insertie pe piata muncii este coordonata de Asociatia Europeana pentru Dezvoltare Umana, partenerul 4 in cadrul proiectului PSCR 2. Solicitantul si partenerii 2 si 3 au rolul de a oferi suportul lor in derularea acestor activitati.

Activitatea de mediere si plasare include subactivitati precum elaborarea metodologiei, a planului de desfasurare, a materialelor necesare, contactarea posibililor angajatori si organizarea de intalniri cu acestia si de burse de locuri de munca.

Serviciile de mediere vor fi oferite persoanelor inactive (someri, PCLM, POAS) care au participat deja la sesiunile de informare si consiliere, si din care o parte au fost deja formate profesional. In cadrul proiectului sunt planificate mai multe intalniri de mediere, in urma carora se doreste integrarea pe piata muncii a unui numar cat mai mare de persoane inactive, someri, PCLM, si POAS.

Si acest pachet de activitati prevede elaborarea unui raport de evaluare care va cuprinde rezultatele si evaluarea actiunilor de mediere si plasare.