Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de Inspector Sanatatea si Securitatea Muncii in comuna Ceamurlia de Jos, judetul Tulcea

Publicat la 18/02/2015
sam_1295--2

Fundatia Romtens organizeaza, in colaborare cu Euro DSM, cursul de formare profesionala pentru Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca in comuna Ceamurlia de Jos, judetul Tulcea. Desfasurat in perioada 23-27 februarie 2015, cursul este structurat in 3 module teoretice insotite de aplicatii practice si are ca scop dobandirea de catre cursanti a competentelor necesare privind instructajul si legislatia in domeniul sanatatii si securitatii muncii.

La finalul celor 5 zile de curs, participantii – manageri si angajati cu studii medii din institutii, firme si organizatii din comuna Ceamurlia de Jos – vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. In urma absolvirii cursului, acestia vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dl Anton ENE, sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.