Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Cursuri de formare profesionala in comuna Mosna, judetul Sibiu

Publicat la 13/02/2015
17_ssms_mosna_23feb-06mar15_043_res--2

Fundatia Romtens, in colaborare cu DAD Expertise, organizeaza in comuna Mosna, judetul Sibiu, doua cursuri de formare profesionala:

  • Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca desfasurat in perioada 16-20 februarie 2015 si adresat managerilor si angajatilor cu studii medii din institutii, firme si organizatii din comuna Mosna;
  • Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca desfasurat in perioada 23 februarie – 6 martie 2015 si adresat managerilor si angajatilor cu studii superioare din institutii, firme si organizatii din comuna Mosna.

La finalul celor doua cursuri, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. In urma cursului absolvit, vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cele doua cursuri sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si sunt organizate in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dl. Valentin BRADUSCA sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.