Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Inspector Sanatatea si Securitatea Muncii in comuna Catina, judetul Buzau

Publicat la 02/02/2015
catina_ssm-i_2-6feb15_076--2

Fundatia Romtens, in colaborare cu Euro DSM, organizeaza in comuna Catina, judetul Buzau, cursul de formare profesionala de Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.

Cursul, desfasurat in perioada 2-6 februarie 2015, se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii medii din institutii, firme si organizatii din comuna Catina si este structurat in 3 module teoretice insotite de aplicatii practice.

Absolventii cursului vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite privind instructajul si legislatia in domeniul sanatatii si securitatii muncii, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Daniela PARASCHIV sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.