Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Activitate de sustenabilitate - promovare activitati si rezultate proiect

Publicat la 15/03/2016
foto_1_eu--4

Dl. Theodor Haratau a participat in data de 26 februarie 2016 in calitate de manager al proiectului  Dezvoltarea resurselor umane în 19 comunități rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2 la Masa rotunda cu tema – “Profesia – Specialist SSM – cerinte minime, instruire si calificari”, organizata in Sofia/BG de Fundatia „Centrul pentru Sanatate si Siguranta la Locul de Munca” cu sprijinul Inspectoratului General pentru Forta de Munca EA din Bulgaria.

In cadrul evenimentului, ca parte a activitatilor de sustenabilitate a proiectului, au fost prezentate aspecte importante privind derularea activitatilor de formare pe teme SSM din cadrul pachetului de activitati 6, precum si detalii despre campania privind dezvoltarea unei bune culturi SSM in cadrul intreprinderilor din mediul rural derulata in cadrul pachetului de activitati 9 - campanie care a vizat aplicarea legislatiei SSM in intreprinderile din mediul rural si in gospodariile agricole individuale din agricultura de subzistenta si a presupus organizarea a 19 Caravane SSM locale in cele 19 comune integrate in proiect.

Astfel, au fost oferite informatii despre activitati, dar si despre rezultatele obtinute in urma acestora – temele prezentate in cadrul sesiunilor, numarul de participanti la fiecare dintre activitati, opiniiile participantilor culese in urma derularii activitatilor, numarul de persoane certificate ca urmare a absolvirii cursurilor si atributele conferite de aceste certificari, etc.

Detalii despre eveniment pot fi obtinute la adresa: office@romtens.ro sau accesand link-ul: http://fcbzr.org/news/news_id/621