Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Bursa locurilor de munca in judetul Mures pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca

Publicat la 20/10/2015
bursa_locurilor_munca_28oct-98

Persoanele din judetul Mures, aflate in cautarea unui loc de munca, vor putea participa la Bursa locurilor de munca organizata de Fundatia Romtens, in data de 28 octombrie 2015, in Targu Mures. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2”, ID POSDRU/135/5.2/S/126095, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!” si implementat de Fundatia Romtens si partenerii sai.

Bursa locurilor de munca va fi organizata in data de 28 octombrie, in Targu Mures, in intervalul orar 9.30-13.00, la Hotel Continental – Sala Aman (intrarea dinspre Piata Teatrului), si se va adresa, in principal, persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.

Oferta celor 20 de agenti economici care vor participa la eveniment, va include atat pozitii pentru persoane necalificate sau cu studii medii (lucrator comercial, ospatar, barman, tamplar, muncitor cablaje auto, electrician auto, mecanic auto, stivuitorist, sofer etc.), cat si pozitii pentru absolventii de studii superioare (asistent manager, contabil, inginer, functionar administrativ, specialist marketing etc.). Totodata, in cadrul evenimentului, cei interesati vor putea beneficia si de servicii de consiliere oferite de reprezentanti ai Asociatiei Europa pentru Dezvoltare Umana, partener in implementarea proiectului.

Bursa locurilor de munca reprezinta o reala oportunitate pentru potentialii angajati deoarece ofera prilejul unei intalniri directe intre acestia si reprezentantii angajatorilor. Evenimentul face parte din pachetul de servicii dedicate persoanelor neocupate care isi doresc un loc de munca (informare – consiliere – mediere – plasare pe piata muncii). Prin initiativa organizarii acestui eveniment, Fundatia Romtens isi doreste sa contribuie activ la dezvoltarea sustenabila a resurselor umane in judetul Mures, in vederea integrarii acestora pe piata muncii.

Evenimentul este organizat in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Mures si S.C. HIRSCHMANN Romania S.R.L.. Mai multe informatii despre eveniment puteti afla de la reprezentantul Fundatiei Romtens, dl Daniel Dodoc, la adresa de e-mail daniel.dodoc@romtens.ro sau la telefon 021.637.30.02. Pentru mai multe detalii despre proiect si despre activitatile sale, va rugam sa vizitati http://pscr2.romtens.ro.