Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Competente antreprenoriale, in comuna Nanesti, judetul Vrancea

Publicat la 12/01/2015
cursuri--2

Fundatia Romtens, in parteneriat cu EuroDSM, organizeaza in comuna Nanesti, judetul Vrancea, in perioada 19-23 ianuarie 2015, cursul de formare profesionala pentru Competente antreprenoriale. Cursul se adreseaza managerilor, angajatilor si persoanelor inactive (someri, someri de lunga durata, persoane in cautarea unui loc de munca, persoane ocupate in agricultura de subzistenta) cu studii medii din comuna Nanesti.

Cele 13 module teoretice in care este structurat cursul, si in care sunt prezentate notiuni despre management si marketing, dezvoltarea, finantarea si etica afacerilor, sunt completate, la nivel practic, de o serie de aplicatii. Participantii la acest curs vor sustine, la finalizarea acestuia, un test scris si un proiect, in vederea evaluarii cunostintelor acumulate si obtinerea de diplome recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Competente antreprenoriale este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Maria STOICA sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.