Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Inspector Sanatatea si Securitatea in Munca in comuna Albesti, judetul Mures

Publicat la 12/01/2015
11_ssm-i_albesti_19-23ian15_027_res

Fundatia Romtens, in parteneriat cu DAD Expertise, organizeaza in comuna Albesti, judetul Mures, cursul de formare profesionala Inspector Securitatea si Sanatatea in Munca. Cursul se desfasoara in perioada 19-23 ianuarie 2015 si se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii medii din intreprinderile din comuna Albesti.

Participantii la acest curs vor dobandi competente in realizarea activitatilor de prevenire si protectie a muncii, vor avea capacitatea sa informeze si sa instruiasca personalul angajat, vor cunoaste care este rolul lor in cercetarea evenimentelor care produc incapacitatea temporara de munca si vor avea competenta sa verifice respectarea prevederilor legale in domeniul SSM

La finalul cursului, structurat in 3 module teoretice insotite de aplicatii practice, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate pentru a obtine diplome de certificare recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector Securitatea si Sanatatea in Munca este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dl Marcel VARVARA sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.