Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Analize gratuite pentru locuitorii comunei Potlogi, judetul Dambovita

Publicat la 04/08/2015
ts_remetea-10--2

Fundatia Romtens organizeaza sambata, 8 august 2015, un targ de sanatate pentru locuitorii din comuna Potlogi. Acestia vor beneficia de analize gratuite in vederea stabilirii glicemiei, trigliceridelor si colesterolului, dar si de masurarea tensiunii arteriale.

 

 

Intrarea se face pe baza unui act de identitate.
Pentru măsurarea glicemiei, stabilirea valorilor corecte se poate face numai in cazul evaluarii la 3 ore dupa masa sau pe stomacul gol.
Rezultatele pentru aceste analize sunt oferite pe loc.

In desfasurarea acestui eveniment, ce face parte dintr-o campanie mai ampla de promovare a sanatatii in mediul rural, ne bucuram de sprijinul primariei din Potlogi si de implicarea Caravanei cu medici. Cei din urma, studenti la medicina, medici rezidenti si specialisti, vor realiza examene clinice si consultatii de specialiate, dar si analize de sange avansate. In urma acestora vor pune un diagnostic si vor oferi sfaturi privind mentinerea starii de sanatate si chiar un plan de tratament, daca este cazul.

Targul de sanatate este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2” – ID 126095, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”.