Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Inspector Sanatatea si Securitatea Muncii in comuna Perieti, judetul Ialomita

Publicat la 27/10/2014
07_ssm-i_perieti_3-7noi14_0005_res--4

Fundatia Romtens organizeaza in comuna Perieti, judetul Ialomita, cursul de formare profesionala Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca. Cursul se desfasoara in perioada 3-7 noiembrie 2014 si se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii medii din institutii, firme si organizatii din comuna Perieti.

Structurat in 3 module teoretice insotite de aplicatii practice, cursul are ca scop dobandirea de catre cursanti a competentelor necesare privind instructajul si legislatia in domeniul sanatatii si securitatii muncii.

La finalul celor 5 zile de curs, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. in urma cursului absolvit, vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Ionela COPILAU sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.