Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de pregatire profesionala pentru Competente antreprenoriale

Publicat la 01/05/2015
20150508_141709

Fundatia Romtens, in colaborare cu DAD Expertise, organizeaza in comuna Frecatei, judetul Braila, cursul de formare profesionala pentru Competente antreprenoriale, adresat managerilor, angajatilor si persoanelor inactive (someri, someri de lunga durata, persoane in cautarea unui loc de munca, persoane ocupate in agricultura de subzistenta) cu studii medii.

Cele 13 module teoretice in care este structurat cursul, si in care sunt prezentate notiuni despre management si marketing, dezvoltarea, finantarea si etica afacerilor, sunt completate, la nivel practic, de o serie de aplicatii. Participantii la acest curs vor sustine, la finalizarea acestuia, un test scris si un proiect, in vederea evaluarii cunostintelor acumulate si obtinerea de diplome recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale. Cursul se desfasoara in perioada 4-8 mai 2015 si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Cursul de Competente antreprenoriale este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursurile desfasurate puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Adriana Lupu sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.