Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Targ de sanatate organizat de Fundatia Romtens in comuna Perieti - 23 mai 2015

Publicat la 18/05/2015
ts_perieti_il_22052015-56--3

Vă invităm să participaţi alături de noi la Târgul de Sănătate care se va desfăşura în comuna Perieţi, în data de 25 mai 2015.

Evenimentul este organizat de Fundaţia Romtens, cu sprijinul Primăriei Perieţi, şi îşi propune creşterea nivelului de informare a locuitorilor din comună în ceea ce priveşte adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi de conştientizare asupra efectelor nocive pe care anumiţi factori le pot avea asupra organismului.

Participanţii la Târgul de Sănătate vor beneficia de evaluarea gratuită a tensiunii arteriale, glicemiei şi indicelui de masă corporală. Medicul de familie, asistenţii medicali sau specialiştii din domeniul promovării sănătăţii, care ni se vor alătura în demersul nostru, vor oferi celor interesati, informaţii şi sfaturi privind îmbunătăţirea sănătăţii individuale, a copiilor şi a familiei.

Tot în cadrul Târgului va fi amenajat şi un spaţiu special unde se vor desfăşura activităţi destinate copiilor, având ca teme importanţa igienei personale şi a alimentaţiei corespunzătoare pentru menţinerea unei stări optime a sănătăţii: concurs sportiv - ,,Crosul sănătăţii’’, concurs de desene - ,,Sănătatea prin ochii copiilor’’, concurs tematic - ,,Totul despre un stil de viaţă sănătos’’.

Foarte important!

Intrarea se face pe baza unui act de identitate.

Pentru măsurarea glicemiei, stabilirea valorilor corecte se poate face numai în cazul evaluării la 3 ore după masă sau pe stomacul gol.

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

Târgul de Sănătate este organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane în 19 comunități rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2” – ID 126095, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.2. „Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă”.

Pentru mai multe informatii despre campanie şi despre proiect, puteţi contacta reprezentantul local al Comitetului de Organizare, dna Ionela COPILĂU la tel. 0732 107 454 , sau reprezentantul Fundaţiei Romtens – Cristina ROTARU, Expert informare, la tel. 0722.362.361, 021.637.30.02 sau e-mail: cristina.rotaru@romtens.ro.