Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Manager de proiect in comuna Banesti, judetul Prahova

Publicat la 20/10/2014
04_banesti_mp_20-24oct14_0009

Fundatia Romtens organizeaza in comuna Banesti, judetul Prahova, cursul de formare profesionala Manager Proiect. Cursul se desfasoara in perioada 20-24 octombrie 2014 si se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii superioare din institutii, firme si organizatii din comuna Banesti.

Structurat in 13 module teoretice insotite de aplicatii practice, cursul are ca  scop cresterea nivelului de cunostinte ale participantilor cu cel putin 25%, in domeniul abordat de curs.

La finalul celor 5 zile de curs, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. in urma cursului absolvit, vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstince si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Manager Proiect este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna. Daniela DUMITRU sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.