Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Angajatii si managerii din comuna Gaiseni, judetul Giurgiu, beneficiaza de curs de pregatire profesionala pentru Manager resurse umane

Publicat la 20/03/2015
20150402_160420-3-1--2

Fundatia Romtens organizeaza in comuna Gaiseni, judetul Giurgiu, cursul de formare profesionala Manager Resurse Umane. Cursul se desfasoara in perioada 30 martie – 3 aprilie 2015 si se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii superioare din institutii, firme si organizatii din comuna Gaiseni.

La finalul cursului structurat in 9 module teoretice si o serie de aplicatii practice, participantii vor sustine un test scris si vor prezenta un proiect in vederea evaluarii cunostintelor acumulate. Absolventii vor primi diplome de certificare a competentelor dobandite, recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Manager Resurse Umane este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dna Catalina DRAGOMIR, sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.