Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Curs de formare profesionala pentru Inspector SSM pentru manageri si angajati din comuna Scarisoara, judetul Alba

Publicat la 24/03/2015
27_scarisoara_ssmi_30mar-03apr15026_res--2

Fundatia Romtens, in colaborare cu DAD Expertise, organizeaza in comuna Scarisoara, judetul Alba, cursul de formare profesionala pentru Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.

Desfasurat in perioada 30 martie - 3 aprilie 2015 si structurat in 3 module teoretice, insotite de aplicatii practice, cursul se adreseaza managerilor si angajatilor cu studii medii din institutii, firme si organizatii din comuna Scarisoara.

Participantii la curs vor dobandi competente necesare privind instructajul si legislatia in domeniul sanatatii si securitatii muncii si, in urma evaluarii cunostintelor acumulate, vor primi diplome de certificare recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Cursul de Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2”, cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara nr. 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, domeniul major de interventie 5.2 „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Mai multe detalii privind cursul desfasurat puteti obtine de la Expertul local al proiectului – dl Cristian VIRCIU sau direct de la reprezentantii Fundatiei Romtens – tel. 0736.33.66.93, e-mail office@romtens.ro.