Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. „Investeste in oameni!”

Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitati rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2  POSDRU/135/5.2/S/126095

Targ de Sanatate in comuna Remetea, judetul Harghita

Publicat la 04/11/2014
ts_remetea-14

Va invitam sa participati alaturi de noi la Targul de Sanatate care se va desfasura in comuna Remetea, judetul Harghita, in data de 6 noiembrie 2014.

Evenimentul este organizat de Fundatia Romtens, cu sprijinul Primariei Remetea, si isi propune cresterea nivelului de informare a locuitorilor din comuna in ceea ce priveste adoptarea unui stil de viata sanatos si de constientizare asupra efectelor nocive pe care anumiti factori le pot avea asupra organismului.

Participantii la Targul de Sanatate vor beneficia de evaluarea gratuita a tensiunii arteriale, glicemiei si indicelui de masa corporala. Medicul de familie, asistentii medicali sau specialistii din domeniul promovarii sanatatii, care ni se vor alatura in demersul nostru, vor oferi celor interesati, informatii si sfaturi privind imbunatatirea sanatatii individuale, a copiilor si a familiei.

Foarte important!

Intrarea se face pe baza unui act de identitate.

Pentru masurarea glicemiei, stabilirea valorilor corecte se poate face numai in cazul evaluarii la 3 ore dupa masa sau pe stomacul gol.

Va asteptam cu drag!

Targul de Sanatate este organizat in cadrul proiectului „Dezvoltarea resurselor umane in 19 comunitați rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia – PSCR2” – ID 126095, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.2. „Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca”.

Pentru mai multe informatii despre campanie si despre proiect, puteti contacta reprezentantul local al Comitetului de Organizare, dl. Szabolcs BAKOS la tel. 0740294282 , sau reprezentantul Fundatiei Romtens – Cristina ROTARU, Expert informare, la tel. 0722.362.361, 021.637.30.02 sau e-mail: cristina.rotaru@romtens.ro.